tag:blogger.com,1999:blog-9044982339110815855.post2582288503188583657..comments2023-08-19T09:40:39.604+02:00Comments on nie tylko na słodko: Domowy koncentrat pomidorowyJswmhttp://www.blogger.com/profile/14167258433232033619noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-9044982339110815855.post-8199143963497196652014-09-29T08:56:24.500+02:002014-09-29T08:56:24.500+02:00Ja mam tak z dereniem, zanim się zorientuję, że to...Ja mam tak z dereniem, zanim się zorientuję, że to już czas, to już jest za późno :DJswmhttps://www.blogger.com/profile/14167258433232033619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044982339110815855.post-92131290737632993912014-09-28T18:06:09.193+02:002014-09-28T18:06:09.193+02:00Co roku sobie obiecuje, ze tez zrobie, i co roku &...Co roku sobie obiecuje, ze tez zrobie, i co roku 'budze sie z reka w nocniku'... ;))Beahttps://www.blogger.com/profile/10882569034390518741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044982339110815855.post-79840079388479187522014-09-24T20:48:49.888+02:002014-09-24T20:48:49.888+02:00dzięki soli i oliwie to raczej nie powinno się psu...dzięki soli i oliwie to raczej nie powinno się psuć...choć ja na wszelki wypadek trzymam w lodówce, bo moja piwnica tez ciepława :)Jswmhttps://www.blogger.com/profile/14167258433232033619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044982339110815855.post-64391205884370645522014-09-24T16:54:46.899+02:002014-09-24T16:54:46.899+02:00Dziewczyny ja bym część zalała oliwą i te pręd...Dziewczyny ja bym część zalała oliwą i te prędzej zużyła, a część bez oliwy zapasteryzowała. Ja właśnie jutro będę go robić i jak Magda mam ciepłą piwnicę , ta pasteryzowana będzie na później ,a reszta na już , bo coś czuję, że to bardzo nietrwały przetwór ,ale nie ,że się psuje ,ale szybko zużywa :Dmargothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044982339110815855.post-70908171786930950672014-09-22T17:18:21.219+02:002014-09-22T17:18:21.219+02:00Ja też się nie mogę opędzić od tych pomidorów, koń...Ja też się nie mogę opędzić od tych pomidorów, końca nie widać :))<br />Musisz wypróbować z tą spiżarnią :) teoretycznie powinno być ok, jeśli dokładnie zalejesz oliwą.Jswmhttps://www.blogger.com/profile/14167258433232033619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044982339110815855.post-53761453420315192462014-09-22T11:45:40.643+02:002014-09-22T11:45:40.643+02:00Dopiero co rozprawiłam się z 40 kg, szczęśliwa, że...Dopiero co rozprawiłam się z 40 kg, szczęśliwa, że w końcu mogę wrócić do normalnego gotowania, a Ty mi taki przepis podsuwasz! A można pasteryzować i przechowywać w niezbyt chłodnej spiżarni? Konwalie w kuchnihttps://www.blogger.com/profile/15049663316060604889noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044982339110815855.post-28078223409560752412014-09-19T13:48:33.722+02:002014-09-19T13:48:33.722+02:00Dziękuję... i trzymam Cię za słowo ;))Dziękuję... i trzymam Cię za słowo ;))Jswmhttps://www.blogger.com/profile/14167258433232033619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044982339110815855.post-6371114665757639852014-09-19T10:32:06.988+02:002014-09-19T10:32:06.988+02:00mniam! zdjęcia są tak pyszne, że dostaję ślinotoku...mniam! zdjęcia są tak pyszne, że dostaję ślinotoku! a to tylko koncentrat:) super! nigdy więcej gotowców se sklepowej półki!:)Marcelahttps://www.blogger.com/profile/03897056388941689521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044982339110815855.post-23049468030331660422014-09-10T07:45:30.205+02:002014-09-10T07:45:30.205+02:00Alu, polecam! wykonanie bardzo proste, a koncentra...Alu, polecam! wykonanie bardzo proste, a koncentrat wychodzi pyszny!Jswmhttps://www.blogger.com/profile/14167258433232033619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044982339110815855.post-80166658268753570112014-09-09T21:45:35.332+02:002014-09-09T21:45:35.332+02:00genialne , pierwszy raz widzę taki przepis genialne , pierwszy raz widzę taki przepis margothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.com