tag:blogger.com,1999:blog-9044982339110815855.post3943714055585194566..comments2023-08-19T09:40:39.604+02:00Comments on nie tylko na słodko: Finansjerki, bezy, kokosankiJswmhttp://www.blogger.com/profile/14167258433232033619noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-9044982339110815855.post-7726083594995421762017-04-30T21:33:41.852+02:002017-04-30T21:33:41.852+02:00dzięki! :)dzięki! :)Jswmhttps://www.blogger.com/profile/14167258433232033619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044982339110815855.post-61274855342238014982017-04-30T21:31:45.511+02:002017-04-30T21:31:45.511+02:00gotuje w mniejszej ilości wody , zostawiam na noc...gotuje w mniejszej ilości wody , zostawiam na noc czy ciut dłużej, znowu zagotowuję, odsączam i jak zastygnie(na galaretkę prawie ) to ubijam, jak jakieś rzadkie po odsączenia to trochę gotuje i dopiero studzę Prościzna :) margothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044982339110815855.post-46408557630629208692017-04-30T20:30:17.776+02:002017-04-30T20:30:17.776+02:00o, to wyższa szkoła jazdy! nie wiedziałabym z jaki...o, to wyższa szkoła jazdy! nie wiedziałabym z jakiej proporcji będzie się nadawało do ubijania.Jswmhttps://www.blogger.com/profile/14167258433232033619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044982339110815855.post-7917596081993612622017-04-30T20:27:27.509+02:002017-04-30T20:27:27.509+02:00i z ciecierzycy i fasoli robiłam sama i z ciecierzycy i fasoli robiłam sama margothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044982339110815855.post-72712694882004338112017-04-30T20:06:42.475+02:002017-04-30T20:06:42.475+02:00a fasolę moczyłaś sama? czy woda z puszki?
glut z ...a fasolę moczyłaś sama? czy woda z puszki?<br />glut z siemienia robiłam do panierowania, sprawdza się świetnie!Jswmhttps://www.blogger.com/profile/14167258433232033619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044982339110815855.post-53045207483605607092017-04-30T20:01:41.669+02:002017-04-30T20:01:41.669+02:00ja już robiłam z wody od ciecierzycy(a jaki majone...ja już robiłam z wody od ciecierzycy(a jaki majonez wychodzi , cymes:D) , fasoli i także takie trochę jak wata cukrowa na glucie z siemienia lnianego i oczywiście klasyk na białkach :) margothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044982339110815855.post-14668275450730123852017-04-30T19:52:04.892+02:002017-04-30T19:52:04.892+02:00nooo, tona cukru idzie :D
bezy wegańskie jeszcze p...nooo, tona cukru idzie :D<br />bezy wegańskie jeszcze przede mną, ale ostatnio ubijałam wodę z ciecierzycy do musu czekoladowego, nie spodziewałam się, że to takie łatwe i pyszne!Jswmhttps://www.blogger.com/profile/14167258433232033619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044982339110815855.post-88249030625165263302017-04-30T19:44:34.376+02:002017-04-30T19:44:34.376+02:00Same moje ulubieńcy :) A to Financiers to zrobię j...Same moje ulubieńcy :) A to Financiers to zrobię jak nazbieram białka najszybciej , ja robiłam wg przepisów Agnieszki z kuchni nad Atlantykiem <br />bezy tez u nas zawsze maja wzięcie , także te wegańskie ,a kokosanki to już mógłby iść toinami , lepiej piec je raz na ruski rok bo człowiek wyglądałby jak pączek w mesla :Dmargothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.com